Elfogtak egy férfit a lyoni robbantás miatt

A francia rendőrség őrizetbe vett egy férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy ő követte el a 13 sebesültet követelő robbantást pénteken Lyonban. A dél-franciaországi városban péntek délután fél hat után nem sokkal csomagba rejtett pokolgép robbant fel. A merénylet gyanúsítottja a biztonsági kamerák felvételei szerint egy biciklis férfi volt, aki sötét napszemüveget viselt.

A biztonsági kamera felvétele a lyoni robbantás utánFotó: HANDOUT/AFP

Az esetet terrortámadásként vizsgálták, mivel a támadást fényes nappal követték el, és a csavarokkal és fémgolyókkal telepakolt robbanószer alkalmas lett volna arra, hogy sok emberrel végezzen. (Reuters/MT)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.