Fucsovics akkorát játszott, hogy orvosi kezelésre szorult a Schwartzman elleni meccs után

sport
2019 május 27., 08:43
comments 12
photo_camera Fotó: Fucsovics Marci FB

Heroikus küzdelemben, ötszettes meccsen búcsúzott a párizsi nyílt teniszbajnokság, a Roland Garros küzdelmeitől Fucsovics Márton az első fordulóban. A magyar játékos a 17. helyen kiemelt argentin Diego Schwartzman ellen vérzett el 3 óra 41 perces maratoni csatában.

Fucsovics a Facebook-oldalán írt arról, hogy olyannyira megviselte a küzdelem, hogy a meccs után az öltözőjébe érve rosszul lett. Orvosi kezelést kapott, és ugyan másnapra jobban lett, az egészségügyi stáb visszarendelte egy kontrollra:

link Forrás

Schwartzman 6:3, 3:6, 7:6 (9-7), 2:6, 6:2-re nyerte meg a meccset.

A magyar játékos, aki nem volt kiemelt a tornán, nagyon csalódottnak tűnt, azt írta az oldalán, hogy „aki látta a meccsem Diego Schwartzman ellen, talán tudja, mit érzek most.”

Fucsovics marad Párizsban, ugyanis párosban a svéd Robert Lindstedttel az oldalán szerepel majd. 

A nyíregyházi teniszező 12 helyet esett vissza az ATP-világranglistán az elmúlt hónapokban elért gyengébb eredményei után. A világranglistát továbbra is a szerb Novak Djokovic vezeti a spanyol Rafael Nadal és a svájci Roger Federer előtt. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.