Mussolini nem jutott be az EP-be

külföld
2019 május 27., 21:59
comments 136

Alessandra Mussolini öt éve került be az Európai Parlamentbe, és eddig képviselte ott Berlusconi pártját, a Forza Italiát. De míg az idős maestro beülhet a képviselői székbe, addig Mussolini asszony mandátumához nem lesz elég a 9,8 százalékos listás eredmény.

Olaszországban újra virágzik a Mussolini-kultusz, maga Salvini úr is szónokolt egy olyan erkélyen, amelyen híres képek készültek a fasiszta diktátorról. De ez sem volt elég az ő csodás nevű dédunokája, Caio Giulio Cesare Mussolini győzelméhez, aki az 5-6 százalékot szerzett Fratelli d’Italia jelöltjeként indult, hiába. (via)

photo_camera Caio Giulio Cesare Mussolini Fotó: ALBERTO PIZZOLI/AFP

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt