Mussolini nem jutott be az EP-be

külföld
2019 május 27., 21:59

Alessandra Mussolini öt éve került be az Európai Parlamentbe, és eddig képviselte ott Berlusconi pártját, a Forza Italiát. De míg az idős maestro beülhet a képviselői székbe, addig Mussolini asszony mandátumához nem lesz elég a 9,8 százalékos listás eredmény.

Olaszországban újra virágzik a Mussolini-kultusz, maga Salvini úr is szónokolt egy olyan erkélyen, amelyen híres képek készültek a fasiszta diktátorról. De ez sem volt elég az ő csodás nevű dédunokája, Caio Giulio Cesare Mussolini győzelméhez, aki az 5-6 százalékot szerzett Fratelli d’Italia jelöltjeként indult, hiába. (via)

Caio Giulio Cesare Mussolini
photo_camera Caio Giulio Cesare Mussolini Fotó: ALBERTO PIZZOLI/AFP

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.