4-1-re nyert a Chelsea az Arsenal ellen az Európa-liga döntőjében

foci
2019 május 29., 19:09
comments 31

A ki tudja miért Azerbajdzsánban rendezett Európa-liga döntőjén nem volt telt ház, ami ahhoz képest nem meglepő, hogy 4000 kilométert kellett volna utaznia mindkét csapat szurkolóinak Londonból.

A Chelsea-Arsenal meccs első félideje még 0-0 volt, aztán Giroud, Pedro és Hazard 16 perc alatt rúgott hármat. Az Arsenal ugyan a 69. percben szépített, de Hazard gyorsan meglőtte a maga második, a Chelsea negyedik gólját a 72. percben, végképp elrendezve a meccset.

Az Arsenalnak ezzel nem jött össze a Bajnokok Ligája-indulás, a Chelsea pedig lehet, hogy a győzelme ellenére elveszíti sokat bírált edzőjét, Maurizio Sarrit és a Real Madrid által csábított legjobbját, Eden Hazardot. Az Arsenalnál ez volt Petr Cech utolsó meccse, a kapus visszavonult.

Folytatás szombaton a Liverpool-Tottenham BL-döntővel.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.