4-1-re nyert a Chelsea az Arsenal ellen az Európa-liga döntőjében

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A ki tudja miért Azerbajdzsánban rendezett Európa-liga döntőjén nem volt telt ház, ami ahhoz képest nem meglepő, hogy 4000 kilométert kellett volna utaznia mindkét csapat szurkolóinak Londonból. 

A Chelsea-Arsenal meccs első félideje még 0-0 volt, aztán Giroud, Pedro és Hazard 16 perc alatt rúgott hármat. Az Arsenal ugyan a 69. percben szépített, de Hazard gyorsan meglőtte a maga második, a Chelsea negyedik gólját a 72. percben, végképp elrendezve a meccset.

Az Arsenalnak ezzel nem jött össze a Bajnokok Ligája-indulás, a Chelsea pedig lehet, hogy a győzelme ellenére elveszíti sokat bírált edzőjét, Maurizio Sarrit és a Real Madrid által csábított legjobbját, Eden Hazardot. Az Arsenalnál ez volt Petr Cech utolsó meccse, a kapus visszavonult. 

Folytatás szombaton a Liverpool-Tottenham BL-döntővel. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.