Egy román sofőr Mátészalkán megmutatta, hogyan lehet egyszerre kisbuszt és trélerre kötözött permetezőt vontatni

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztályának munkatársai hétfőn egy olyan közlekedési anomáliát kapcsoltak le Mátészalkán, amelyet nehezen lehet szavakkal körülírni, de azért tessék:

A szabálytalanul összekapcsolt járműszerelvény, ami a rendőrök szerint közlekedési szempontból rendkívül balesetveszélyes,

  • egy személygépkocsiból,
  • az általa vontatott román hatósági jelzésű mikrobuszból,
  • és egy utána kapcsolt utánfutóból állt,
  • amelyen egy mezőgazdasági munkagép, közismertebb nevén permetező volt elhelyezve.
Forrás: Police.hu

Az ellenőrzés során kiderült, hogy a vontatott mikrobuszon, illetve az utánfutón nem működött a világítás, valamint a tréleren hatósági jelzés (azaz rendszám) sem volt elhelyezve. Mint kiderült, azért, mert utánfutó rendszámát az élelmes sofőr áthelyezte az autóra.

Forrás: Police.hu

Továbbá úgy tűnik, hogy a mikrobusz, a tréler, illetve a tréleren elhelyezett futurisztikus mezőgazdasági gép vontatását a sofőr képes volt úgy kivitelezni, hogy az autóján nincs is vonóhorog, csupán egy vonószem.

Forrás: Police.hu

A rendőrök a balesetveszélyes járműszerelvény további közlekedését megakadályozták. A román férfit egyedi azonosító jellel visszaélés bűntettének gyanúja miatt előállították a Mátészalkai Rendőrkapitányságra, és ellene külön szabálysértési feljelentést tettek. (Police.hu)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.