Egy román sofőr Mátészalkán megmutatta, hogyan lehet egyszerre kisbuszt és trélerre kötözött permetezőt vontatni

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztályának munkatársai hétfőn egy olyan közlekedési anomáliát kapcsoltak le Mátészalkán, amelyet nehezen lehet szavakkal körülírni, de azért tessék:

A szabálytalanul összekapcsolt járműszerelvény, ami a rendőrök szerint közlekedési szempontból rendkívül balesetveszélyes,

  • egy személygépkocsiból,
  • az általa vontatott román hatósági jelzésű mikrobuszból,
  • és egy utána kapcsolt utánfutóból állt,
  • amelyen egy mezőgazdasági munkagép, közismertebb nevén permetező volt elhelyezve.
Forrás: Police.hu

Az ellenőrzés során kiderült, hogy a vontatott mikrobuszon, illetve az utánfutón nem működött a világítás, valamint a tréleren hatósági jelzés (azaz rendszám) sem volt elhelyezve. Mint kiderült, azért, mert utánfutó rendszámát az élelmes sofőr áthelyezte az autóra.

Forrás: Police.hu

Továbbá úgy tűnik, hogy a mikrobusz, a tréler, illetve a tréleren elhelyezett futurisztikus mezőgazdasági gép vontatását a sofőr képes volt úgy kivitelezni, hogy az autóján nincs is vonóhorog, csupán egy vonószem.

Forrás: Police.hu

A rendőrök a balesetveszélyes járműszerelvény további közlekedését megakadályozták. A román férfit egyedi azonosító jellel visszaélés bűntettének gyanúja miatt előállították a Mátészalkai Rendőrkapitányságra, és ellene külön szabálysértési feljelentést tettek. (Police.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.