Egy román sofőr Mátészalkán megmutatta, hogyan lehet egyszerre kisbuszt és trélerre kötözött permetezőt vontatni

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztályának munkatársai hétfőn egy olyan közlekedési anomáliát kapcsoltak le Mátészalkán, amelyet nehezen lehet szavakkal körülírni, de azért tessék:

A szabálytalanul összekapcsolt járműszerelvény, ami a rendőrök szerint közlekedési szempontból rendkívül balesetveszélyes,

  • egy személygépkocsiból,
  • az általa vontatott román hatósági jelzésű mikrobuszból,
  • és egy utána kapcsolt utánfutóból állt,
  • amelyen egy mezőgazdasági munkagép, közismertebb nevén permetező volt elhelyezve.
Forrás: Police.hu

Az ellenőrzés során kiderült, hogy a vontatott mikrobuszon, illetve az utánfutón nem működött a világítás, valamint a tréleren hatósági jelzés (azaz rendszám) sem volt elhelyezve. Mint kiderült, azért, mert utánfutó rendszámát az élelmes sofőr áthelyezte az autóra.

Forrás: Police.hu

Továbbá úgy tűnik, hogy a mikrobusz, a tréler, illetve a tréleren elhelyezett futurisztikus mezőgazdasági gép vontatását a sofőr képes volt úgy kivitelezni, hogy az autóján nincs is vonóhorog, csupán egy vonószem.

Forrás: Police.hu

A rendőrök a balesetveszélyes járműszerelvény további közlekedését megakadályozták. A román férfit egyedi azonosító jellel visszaélés bűntettének gyanúja miatt előállították a Mátészalkai Rendőrkapitányságra, és ellene külön szabálysértési feljelentést tettek. (Police.hu)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnék összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.