Lázár János: A Ménesbirtok menedzsmentjénél elgurult a gyógyszer

POLITIKA
2019 május 29., 07:23
comments 180

Lázár János állítása szerint a Nemzeti Ménesbirtok menedzsmentje az ő tudtán kívül hozott olyan döntéseket, amelyekhez nem is lett volna joguk. A ménesbirtokot felügyelő politikus a Népszava mai értesüléseire reagált, miszerint az európai közbeszerzési értesítőben megjelent hirdetmény szerint csak a jövőbeni fejlesztések terveire 800 millió forint keretösszegben írtak ki pályázatot.

Az ezek szerint a menedzsment elképzelései szerint wellness, fitness, konferenciaközpont, sportpályák, VIP-páholyos lovarda és 90 szobás szálloda épülhetett volna a birtokra. "A ménesbirtok menedzsmentjénél elgurult a gyógyszer. Teljesen elvesztették a realitásérzéküket" - mondta Lázár a tervekről.

Mint mondta, ennek személyi következményi is lesznek, felmentéseket kezdeményez a menedzsmentben, és azonnali hatállyal visszavonja a kiírt közbeszerzést.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.