5,8 milliárdos kölcsönt adott a saját cége Mészáros Lőrincnek

A rengeteg cége közül a V-Híd Zrt-t bizotsan számon tartja Mészáros Lőrinc. Ez a vasútépítésben utazó cég ugyanis 5,8 milliárd forintos kölcsönt nyújtott a saját tulajdonosainak, vagis Mészáros Lőrincnek és feleségének - vette észre a cég most megjelent mérlegében az mfor. 

Mészorásék még osztalékelőleget is vette ki a cégből, nem is keveset, 2,3 milliárd forintot. De még ez sem volt elég, mert végül a tavalyi év lezárása után a májusi közgyűlésen úgy döntöttek, hogy összesen 7 milliárdos osztalékot vesznek ki a cégből. De úgy, hogy a nyereség mellett az eredménytartalékhoz is hozzá kellett nyúlni.

Nagyon nem kell aggódni a tulajdoonos által alaposan megpumpolt cégért. A cég annyira beindult, hogy két év alatt 2421 százalékos árbevétel növekedést produkált. Tavaly 48 milliárd forint folyt be a cég kasszájába. A tavalyi tiszta nyereség 5,3 milliárd forint volt, ezt, sőt még ennél is többen vett ki a Mészros házaspár.     

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.