5,8 milliárdos kölcsönt adott a saját cége Mészáros Lőrincnek

A rengeteg cége közül a V-Híd Zrt-t bizotsan számon tartja Mészáros Lőrinc. Ez a vasútépítésben utazó cég ugyanis 5,8 milliárd forintos kölcsönt nyújtott a saját tulajdonosainak, vagis Mészáros Lőrincnek és feleségének - vette észre a cég most megjelent mérlegében az mfor. 

Mészorásék még osztalékelőleget is vette ki a cégből, nem is keveset, 2,3 milliárd forintot. De még ez sem volt elég, mert végül a tavalyi év lezárása után a májusi közgyűlésen úgy döntöttek, hogy összesen 7 milliárdos osztalékot vesznek ki a cégből. De úgy, hogy a nyereség mellett az eredménytartalékhoz is hozzá kellett nyúlni.

Nagyon nem kell aggódni a tulajdoonos által alaposan megpumpolt cégért. A cég annyira beindult, hogy két év alatt 2421 százalékos árbevétel növekedést produkált. Tavaly 48 milliárd forint folyt be a cég kasszájába. A tavalyi tiszta nyereség 5,3 milliárd forint volt, ezt, sőt még ennél is többen vett ki a Mészros házaspár.     

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.