Robbanás egy oroszországi robbanószergyárban

Három robbanás rázta meg az oroszországi Dzerzsinszk (a KGB-alapító Dzerzsinszkijről van elnevezve a város) TNT-gyárában. A robbanások után mintegy száz négyzetméter területen túz is keletkezett a gyárban.

A helyszínről ellentmondó hírek érkeztek az áldozatokról. Egyesek szerint 16 sérültje van a robbanásnak, és ketten eltűntek. Más beszámolók 27 sérültről tudnak, de eltűntekről nem.

Annyi bizonyos, hogy a sérültek többségét a robbanás után szanaszét repülő szilánkok és törmelékdarabok sebesítették meg.

A helyszíni felvételeken látszik, hogy sűrű füst gomolyog az üzem felett. A robbanások következményeinek felszámolásában 350 ember és mintegy negyven munkagép vesz részt. (Via MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.