Takarítás közben véletlenül meglőtte magát egy dombegyházi nő a férje fegyverével

bűnügy
2019 június 01., 13:43
comments 168

Súlyos balesetet szenvedett egy nő Dombegyházon, akinek a férje otthonukban engedély nélkül tartott és alakított át fegyvereket.

A nő pénteken takarítás közben véletlenül hozzáért az egyik légpisztolyhoz, amit a férfi töltött állapotban hagyott a házuk kamrájában. A pisztoly ettől elsült és a lövés eltalálta a nőt.

photo_camera Forrás: Police.hu

A baleset után tartott házkutatáson a rendőrök a lakóházban és melléképületeiben az átalakított légpisztoly mellett találtak egy szintén átalakított maroklőfegyvert és egy kispuskát, valamint közel száz lőszert. A férfi a fegyverek, lőszerek tartásához szükséges engedéllyel nem rendelkezett.

photo_camera Forrás: Police.hu

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság az 55 éves dombegyházi férfi ellen lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett és súlyos testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. (Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.