Takarítás közben véletlenül meglőtte magát egy dombegyházi nő a férje fegyverével

Súlyos balesetet szenvedett egy nő Dombegyházon, akinek a férje otthonukban engedély nélkül tartott és alakított át fegyvereket.

A nő pénteken takarítás közben véletlenül hozzáért az egyik légpisztolyhoz, amit a férfi töltött állapotban hagyott a házuk kamrájában. A pisztoly ettől elsült és a lövés eltalálta a nőt.

Forrás: Police.hu

A baleset után tartott házkutatáson a rendőrök a lakóházban és melléképületeiben az átalakított légpisztoly mellett találtak egy szintén átalakított maroklőfegyvert és egy kispuskát, valamint közel száz lőszert. A férfi a fegyverek, lőszerek tartásához szükséges engedéllyel nem rendelkezett.

Forrás: Police.hu

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság az 55 éves dombegyházi férfi ellen lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett és súlyos testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. (Police.hu)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.