A gyergyószentmiklósi polgárőrség jelenti: medvének öltözött személy ijesztgeti az autósokat

Nem tudni, hogy a közeli pápai misével van-e összefüggésben, amit történt. Egyáltalán, szinte semmit nem tudni. De az a kevés, amit tudunk, nem kevés. 

A Gyergyószentmiklósi Polgárőrség hivatalos Facebook-oldalán megjelent bejegyzés szerint a város határában 

„az esti órákban medvének öltözött személy ijesztgette az arra járó autósokat. A viselkedése szemtanúk szerint nagyon furcsa.”

A polgárőrök azt kérik, hogy aki látja az illetőt, értesítse őket vagy a rendőrséget. Én pedig azt szeretném kérni, hogy aki bármit hall az ügyről, értesítsem engem.

 Addig is az illusztrációt ajánlom mindenki figyelmébe:

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.