„Keserű szájízzel hagytam el a pályát” – mondta Nagy László az utolsó mérkőzése után

sport
2019 június 02., 19:34
comments 75
A veszprémi Nagy László a Telekom Veszprém és a lengyel Vive Kielce mérkőzésén a férfi kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjében
photo_camera A veszprémi Nagy László a Telekom Veszprém és a lengyel Vive Kielce mérkőzésén a férfi kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjében Fotó: Sascha Steinbach/MTI/MTVA

A csapatkapitány Nagy László szerint óriási lehetőséget szalasztott el a Telekom Veszprém, amely vasárnap 27-24-re kikapott az észak-macedón Vardar Szkopjétól a férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni döntőjében. 

„Óriási csalódottság van bennem. Az első félidő borzalmas volt, a kapusainknak nem tudtunk segíteni, utána pedig nem tudtunk kijönni belőle. Pedig az ellenfelünk semmi mást nem csinált, csak azt, amire számítottunk, nagy meglepetés nem ért bennünket” – nyilatkozta a jobbátlövő. Hozzátette, óriási lehetőséget szalasztottak el, pedig egyben volt a csapat, és nagyon szerették volna a BL-címet, de a gyenge első félidő megpecsételte a sorsukat. 

Nagy László válla szombaton, a lengyel Vive Kielce elleni győztes elődöntőben megsérült, ezért a megszokottnál jóval kevesebbet tudott játszani a fináléban, és támadásban, valamint védekezésben is nagyon hiányzott a csapatból. „Ilyenkor nem számít a fájdalom, örülök, hogy sikerült játszanom, de keserű szájízzel hagytam el a pályát” - mondta a Barcelona színeiben kétszeres BL-győztes kézilabdázó, aki pályafutása utolsó mérkőzését játszotta. 

„Új ciklus előtt állunk, de nagyon bízom benne, hogy David Davis marad a vezetőedző, mert október óta emberfeletti teljesítményt nyújtott a csapat és ő is. Meggyőződésem, hogy ugyanezen az úton kell továbbhaladnunk” – hangsúlyozta Nagy, aki a klub sportigazgatójaként folytatja karrierjét. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.