18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

A 18 éves marketingzseni fűbe nyírt óriáspénisszel üdvözölte Trumpot

külföld
2019 június 03., 17:57
comments 204

Az amerikai elnök nagy-britanniai látogatásakor is ünnepélyes fogadtatásra számíthatott, de voltak kevésbé jólnevelt gesztusok is. 

Egy 18 éves diák, Ollie Nancarrow például úgy döntött, hogy az elnöki gép célállomásához, a Stansted reptérhez szerencsésen közel eső szülői családi földjükre vonul, és kétórás kemény munkával belenyír a gyepbe egy hatalmas péniszt, illetve a szomszédos mezőre egy jegesmedvét és a feliratot: 

A klímaváltozás létezik!

link Forrás

Az ifjú Nancarrow ezzel kifejezte, hogy a klímaváltozást tagadó amerikai elnöknek nincs keresnivalója a hazájában, másrészt pedig pazar reklámot csinált Born Eco nevű, környezetbarát termékeket áruló netáruházának. 

Valamint csatlakozott a péniszrajzokkal tiltakozók népes táborához. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.