Ibrahimovic talán álmából felébresztve is tud már ilyen ollózós gólt szerezni

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Zlatan Ibrahimovic 37 éves ugyan, de vasárnap újra megmutatta az amerikai bajnokságban, hogy szinte reflexszerűen megy még neki a magának felpörgetve beollózott góllövés. 

Mondjuk az más kérdés, hogy sokra nem mentek vele: a meccs utolsó perceiben esett találat kevés volt ahhoz, hogy a LA Galaxy felálljon a New England ellen, melynek élére most tért vissza az egykori amerikai szövetségi kapitány, Bruce Arena. (Goal.com)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.