Neymar az Instagram-bíróság elé állt és egy videóban megmutatta az összes üzenetet, amit a nővel váltott, akit állítólag megerőszakolt

Hétperces, az Instagramra kiposztolt videóban reagált Neymar, a Paris Saint Germain brazil focistája arra a hírre, hogy egy honfitársnője feljelentette, amiért a sztár állítása szerint megerőszakolta egy párizsi szállodai szobában még május 15-én. 

A videóban Neymar azt mondja, hogy tényleg ismeri a nőt, akivel tényleg volt szex Párizsban, de nem erőszakos, hanem konszenzusos. A focista csapdának és megrendezett zsarolási kísérletnek nevezi az ügyet, hasonlóan az apjához, aki egy brazil tévécsatornának azt mondta, a nő ügyvédei megkeresték azzal, hogy ha nem fizet, feljelentést tesznek a fia ellen. 

Itt nézhető meg a videó angolul feiratozott verziója:

Amit a megerősített sajtóhírek alapján többé-kevésbé biztosan tudni lehet, az a következő:

A nő pénteken Sao Paulóban jelentette fel Neymart amiatt, hogy a focista május 15-én este Párizsban megerőszakolta. Ha a kiszivárogtatott dokumentum hiteles, a nő azt állítja, Neymar részegen érkezett a szállodai szobába, ahol még az ő beleegyezésével simogatták egymást, de Neymar egy ponton agresszívvé vált és a tiltakozása ellenére megerőszakolta őt. A pár egybehangzó sajtóhírek szerint az Instagramon ismerkedett meg és kezdett csetelgetni, hogy Neymar környezetének egyik tagja párizsi repülőjegyet küldjön neki szállodai szobafoglalás kíséretében. A nő Párizsba utazott, ahol mindkettejük állítása szerint lefeküdtek egymással, hogy a nő két nappal később hazautazzon.

 Neymar a videó felénél előveszi a telefonját és bemutatja azt, ami - állítása szerint - a teljes whatsappos csetelése a nővel. Azért csinálja, mert elmondása szerint az állítólag nemi erőszak utáni napokban is jó pár üzenetet váltottak, szívélyes hangulatban. A csetfolyamban szerepelnek a nő állítólag Neymarnak küldött félmeztelen és meztelen fotói is, a stratégiai helyeken kicsit elhomályosítva.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.