Neymar az Instagram-bíróság elé állt és egy videóban megmutatta az összes üzenetet, amit a nővel váltott, akit állítólag megerőszakolt

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Hétperces, az Instagramra kiposztolt videóban reagált Neymar, a Paris Saint Germain brazil focistája arra a hírre, hogy egy honfitársnője feljelentette, amiért a sztár állítása szerint megerőszakolta egy párizsi szállodai szobában még május 15-én. 

A videóban Neymar azt mondja, hogy tényleg ismeri a nőt, akivel tényleg volt szex Párizsban, de nem erőszakos, hanem konszenzusos. A focista csapdának és megrendezett zsarolási kísérletnek nevezi az ügyet, hasonlóan az apjához, aki egy brazil tévécsatornának azt mondta, a nő ügyvédei megkeresték azzal, hogy ha nem fizet, feljelentést tesznek a fia ellen. 

Itt nézhető meg a videó angolul feiratozott verziója:

Amit a megerősített sajtóhírek alapján többé-kevésbé biztosan tudni lehet, az a következő:

A nő pénteken Sao Paulóban jelentette fel Neymart amiatt, hogy a focista május 15-én este Párizsban megerőszakolta. Ha a kiszivárogtatott dokumentum hiteles, a nő azt állítja, Neymar részegen érkezett a szállodai szobába, ahol még az ő beleegyezésével simogatták egymást, de Neymar egy ponton agresszívvé vált és a tiltakozása ellenére megerőszakolta őt. A pár egybehangzó sajtóhírek szerint az Instagramon ismerkedett meg és kezdett csetelgetni, hogy Neymar környezetének egyik tagja párizsi repülőjegyet küldjön neki szállodai szobafoglalás kíséretében. A nő Párizsba utazott, ahol mindkettejük állítása szerint lefeküdtek egymással, hogy a nő két nappal később hazautazzon.

 Neymar a videó felénél előveszi a telefonját és bemutatja azt, ami - állítása szerint - a teljes whatsappos csetelése a nővel. Azért csinálja, mert elmondása szerint az állítólag nemi erőszak utáni napokban is jó pár üzenetet váltottak, szívélyes hangulatban. A csetfolyamban szerepelnek a nő állítólag Neymarnak küldött félmeztelen és meztelen fotói is, a stratégiai helyeken kicsit elhomályosítva.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.