444 jó hely Magyarországon

2019 június 4., kedd 16:38

Tavaly volt egy jó ötletünk: kiadtuk a 444 jó hely Budapesten kalauzt mindenről, ami jó ebben a városban. Hatalmas siker lett, ma már közel 10 000 eladott példánynál járunk. Ezért döntöttünk úgy, hogy idén egy kicsit messzebb tekintünk, és megírjuk, mi a 444 jó hely Magyarországon

Rendeld meg a
444 jó helyMagyarországon
kalauzt július 3-ig, és fedezd fel velünk az országot!

A Magyarország-kalauz hasonló lesz a budapestihez. A célunk most egy olyan könyvet kiadni, amivel a kezedben akár egy napod, akár egy hosszú hétvégéd, akár egy teljes heted van, felfedezheted Magyarország olyan részeit is, amiket korábban nem ismertél. Benne lesznek az ország legjobb éttermei és szálláshelyei, látnivalói és kilátói, strandjai és rendezvényei, hangulatos falvai és izgalmas túraútvonalai. És ami talán a legfontosabb, a kalauz olyan lesz, mint a 444: független, szórakoztató és megbízható.

Akárcsak a 444 jó hely Budapesten, ez a kalauz is akkor jelenik meg, ha olvasóink úgy gondolják, hogy szeretnének egy ilyen könyvet a kezükben tartani. Ha július 3-ig legalább 2000-en előjegyzik, a 444 jó hely Magyarországon kalauzt, novemberben ki is szállítjuk minden megrendelő címére. Érdemes előrendelni, mert a kalauz a könyvesboltokban drágább lesz. A könyv így fog kinézni: 

(Ha bele szeretnél olvasni, kattints a képre!)

A 444 jó hely Magyarországon kalauz ára július 3-ig

4440 forint.

Ide kattintva tudhatsz meg még többet a könyvről, és néhány kattintással meg is rendelheted. Fizethetsz bankkártyával vagy akár Paypallal is, de a számládról csak akkor vonjuk le az összeget, ha július 3-ig legalább 2000-en támogatják az ötletünket. 

Rendeld meg a
444 jó helyMagyarországon
kalauzt július 3-ig, és fedezd fel velünk az országot!

Talán hallottál arról, hogy van nekünk egy hírlevelünk is, amiben kéthetente írjuk meg, hogy mit érdemes éppen csinálni Budapesten. A Jó hírlevél tele van a legjobb budapesti programokkal, és mindig naprakészen mondja meg, hol érdemes enni, inni, kirándulni, sportolni, hova érdemes vinni a gyereket, mik a kihagyhatatlan kiállítások, színházi előadások, koncertek, bulik és filmvetítések a városban. Most a 444 jó hely Magyarország könyvvel együtt fél évre, akciós áron rendelheted meg a hírlevelet. A kalauz és hat hónapnyi hírlevél ára

5550 forint.

Aki pedig úgy gondolja, hogy ezen túl is szeretné támogatni a 444 szerkesztőségét, és van rá

50 000 forintja,

annak a könyv és egyéves Jó hírlevél előfizetés mellé egy meghívót is küldünk egy vacsorára, ahol a 444 szerzői majd személyesen is köszönetet mondanak a nagylelkűségért.

Kérdésed van? A

jo@444.hu

címen mindenre válaszolunk.