Volvóval csapatta az autópályán, mögötte egy több száz kilós kombájnalkatrész

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kedd reggel lekapcsolt egy Volvót az M3-as autópályán, a Hejőkeresztúri pihenő előtt 

A gépkocsi egy utánfutót vontatott, amelynek a rakománya egy kombájn vágóasztala volt. Nem tudom, hogy alapesetben hány kiló egy ilyen vágóasztal, de a rendőrség szerint a román személyautó sofőrje ezzel ötszáz kilogrammal meghaladta a megengedett legnagyobb össztömeget.

Forrás: Police.hu

A sofőr ráadásul nem rendelkezett érvényes B+E vezetésre jogosító kategóriával sem.

A tettenért sofőrt a járőrök előállították a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol a hatóság - még aznap meghozott - elsőfokú határozatában a szabálysértőt három hónapra eltiltotta a járművezetéstől és pénzbírsággal sújtotta. (police.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.