Volvóval csapatta az autópályán, mögötte egy több száz kilós kombájnalkatrész

bűnügy
2019 június 04., 14:15
comments 90

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kedd reggel lekapcsolt egy Volvót az M3-as autópályán, a Hejőkeresztúri pihenő előtt 

A gépkocsi egy utánfutót vontatott, amelynek a rakománya egy kombájn vágóasztala volt. Nem tudom, hogy alapesetben hány kiló egy ilyen vágóasztal, de a rendőrség szerint a román személyautó sofőrje ezzel ötszáz kilogrammal meghaladta a megengedett legnagyobb össztömeget.

photo_camera Forrás: Police.hu

A sofőr ráadásul nem rendelkezett érvényes B+E vezetésre jogosító kategóriával sem.

A tettenért sofőrt a járőrök előállították a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol a hatóság - még aznap meghozott - elsőfokú határozatában a szabálysértőt három hónapra eltiltotta a járművezetéstől és pénzbírsággal sújtotta. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.