Volvóval csapatta az autópályán, mögötte egy több száz kilós kombájnalkatrész

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kedd reggel lekapcsolt egy Volvót az M3-as autópályán, a Hejőkeresztúri pihenő előtt 

A gépkocsi egy utánfutót vontatott, amelynek a rakománya egy kombájn vágóasztala volt. Nem tudom, hogy alapesetben hány kiló egy ilyen vágóasztal, de a rendőrség szerint a román személyautó sofőrje ezzel ötszáz kilogrammal meghaladta a megengedett legnagyobb össztömeget.

Forrás: Police.hu

A sofőr ráadásul nem rendelkezett érvényes B+E vezetésre jogosító kategóriával sem.

A tettenért sofőrt a járőrök előállították a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol a hatóság - még aznap meghozott - elsőfokú határozatában a szabálysértőt három hónapra eltiltotta a járművezetéstől és pénzbírsággal sújtotta. (police.hu)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.