Jó reggelt kívánok, Budára mindjárt rászakad az ég!

Magyarország várható időjárása 2019. június 6-án délután.Grafika: Országos Meteorológiai Szolgálat

Mintha két világ határát léptem volna át a Margit hídon átvillamosozva. Pesten békés koranyári hajnal van, még a nap is kisütött. A budai várat még aranyfényben is úsztatta a felkelő nap, de mögötte mintha valaki egy sötétszürke vásznat feszített volna ki, a komor esőfelhők teljesen körbeburkolták a hegyeket.

Napközben ugyanezzel a kettősséggel kell számolnunk: a hőmérséklet már-már nyárias lesz, de bármelyik pillanatban, bárhol lesújthat egy vihar. Délelőtt jellemzően 19-21, délután már 24-25, az ország déli és nyugati részein akár 28-29 fok is lehet. Délután a nyugati országrészben már felszakadozik a felhőzet, és inkább lesz napsütés, mint eső. Az ország többi része ma ázni fog, a gyors felmelegedés tökéletes körülményeket teremt a heves záporoknak, zivataroknak.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.