Jövő pénteken lesz Kálmán Olga, Karácsony Gergely és Kerpel-Fronius Gábor előválasztási vitája

A Partizán nevű Youtube-műsor készítői vitát szerveznek jövő pénteken a budapesti főpolgármesteri előválasztás résztvevőivel, a függetlenként, de a DK támogatásával induló Kálmán Olgával, az MSZP-Párbeszéd jelöltjével, Karácsony Gergely zuglói polgármesterrel és a momentumos Kerpel-Fronius Gáborral.

Fotó: Partizán/Facebook

Az eseményre a Partizán kivételesen regisztrációt indított. Mivel Puzsér Róbert az előválasztáson nem vesz részt, ő nem lesz ott.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.