A médiatanács kimutatta: az M1 esti Híradójából ömlött a legtöbb migrációval kapcsolatos bűncselekmény

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Messze az RTL Klub Híradója számolt be a legtöbb politkát érintő bűncselekményről tavaly, derül ki az NMHH tanulmányából, amit a Média1 szemlézett. A médiatanács az RTL mellett az M1, a DunaTV, a Tv2 és a Déli Krónika 2018-as adásaiban vizsgálta a bűncselekményekről szóló híreket. Kimutatták:

az RTL Klubbal szemben a közmédiában és Tényekben volt szó a legritkábban a poltikával kapcsolatos bűncselekményekről.

A migrációval kapcsolatos bűnügyi hírekre szánt műsorpercekben viszont remekelt az M1 Híradója, háromszor annyi időt szenteltek a témának mint a TV2. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.