Hernádi Zsolt kiszállt a randiiparból

Kiszáll az online társkereső bizniszből Hernádi Zsolt, a Mol Nyrt. elnök-vezérigazgatója, mivel az osztrák Russmedia International ugyanis megvásárolta a tulajdonrészét a legnagyobb hazai társkereső oldalakat működtető Dating Central Europe-ban, írja a Napi.hu.

Fotó: Mónus Márton/MTI/MTVA

Az üzlet pontos értékét nem árulták el, csak annyit mondtak Hernádi komoly nyereséggel szállt ki a cégből. Öt évvel ezelőtt a Gran Private Equity 4,117 millió forint és 1,8 millió euró pénzbeli hozzájárulással szállt be a Dating Central Europe-ba. 

Ez a cég működteti a Randivonal, a Viszony.hu, a Vagyok Neked, a Puncs.hu, a Melegrandi és a Szexrandi portálokat. A társaság vezetője, Weiler Péter továbbra is cégcsoport élén marad. Tavaly a Dating Central Europe 524,3 millió forintos árbevétel mellett 127,6 millió forintos adózott eredményt ért el.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.