Összevertek egy leszbikus párt egy londoni buszon

külföld
2019 június 07., 14:33
comments 408

Brutális homofób támadásról közölt hírt a BBC Londonból. Még május végén négy férfi kezdett követni egy leszbikus párt, felszálltak velük a buszra is, ahol előbb beszólogattak, majd érmékkel dobálták a két nőt. Beszámolójuk szerint azt kérték, hogy még csókolazzanak, szórakoztassák őket, majd miután nemet mondtak, ütni kezdtek.

Miután véresre verték a két fiatal lányt, simán leszálltak. A rendőrség nyomoz az ügyben, tájékoztasuk szerint az elmúlt öt évben kétszeresére nőtt a tömegközlekedésben a gyűlöletbűncselekmények száma.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.