Elindította az önkormányzati kampányát Márki-Zay Péter mozgalma

Rákos mezején, vagyis az egykori rendi országgyűlések helyszínén, szombaton tartották első országos gyűlésüket a Kossuth Körök. A köröket Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester kezdeményezésére alapították, kapcsolódva a Mindenki Magyarországa Mozgalom nevű szervezetéhez. 

Kossuth Kör az utóbbi hónapokban számos településen és budapesti kerületben alakult, de a szervezet nem párt, viszont politizál. A fő feladatuk, hogy az önkormányzati választásra segítsék megszervezni az "egy település - egy jelölt" elvet az ellenzéki oldalon. 

A szombati gyűlésen is olyan polgármester-jelöltek léptek színpadra, akik elvben már az összes ellenzéki párt támogatását élvezik, a Jobbiktól a DK-ig. Az Index riportja szerint ez volt a gyűlés legfontosabb politikai üzenete, hogy másképpen nem megy, mert a mostani választási törvény kétpárti logikára épül, és a Fidesz addig fog nyerni, ameddig a kihívói egymást gyengítik. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.