A nézők közé hajtott egy raliautó Tótkomlóson

baleset
2019 június 09., 20:11
comments 201

Baleset történt a tótkomlósi ralin. Tűri Zsanett, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletes munkatársa a beol.hu-nak elmondta, hogy vasárnap a Tótkomlós rallyn az egyik versenyző a nézők közé hajtott. Itt egy nézői videó az esetről:

link Forrás

Az eset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

A lap olvasói beszámolók alapján azt írta, a versenyautót a nézőközönség emelte fel, hogy az alá szorult sérülteket ki tudják szabadítani. A helyszínre 3 mentőhelikopter is ment.

Hangai József, az Országos Mentőszolgálat regionális kommunikációs munkatársa közölte: többen is megsérültek, de pontosabb információkkal csak a később tud szolgálni. (Beol)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.