Felborult a Kowalsky meg a Vega turnébusza az M3 kivezetőjénél

baleset
2019 június 09., 12:41
comments 183

A zenekar a Facebook-oldalán közölte, hogy balesetük volt az M3 miskolci kivezetőjének közelében, felborult a turnébuszuk, és teljesen összetört, de a poszt szerint „csodával határos módon senki sem sérült meg”.

Most azon dolgoznak, hogy meg tudják tartani az estre tervezett koncertjüket Miskolcon.

link Forrás

A Katasztrófavédelem oldala 12:35-kor jelentette, hogy a tetejére borult egy teherautó az M3-as autópálya 145-ös kilométerszelvényénél, Mezőkeresztes térségében, Nyíregyháza felé. A mezőkövesdi hivatásos tűzoltók a társhatóságokkal együttműködve dolgoznak a helyszínen.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.