Felborult a Kowalsky meg a Vega turnébusza az M3 kivezetőjénél

A zenekar a Facebook-oldalán közölte, hogy balesetük volt az M3 miskolci kivezetőjének közelében, felborult a turnébuszuk, és teljesen összetört, de a poszt szerint „csodával határos módon senki sem sérült meg”.

Most azon dolgoznak, hogy meg tudják tartani az estre tervezett koncertjüket Miskolcon. 

A Katasztrófavédelem oldala 12:35-kor jelentette, hogy a tetejére borult egy teherautó az M3-as autópálya 145-ös kilométerszelvényénél, Mezőkeresztes térségében, Nyíregyháza felé. A mezőkövesdi hivatásos tűzoltók a társhatóságokkal együttműködve dolgoznak a helyszínen.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.