Lil Xan fegyvert rántott, amikor felkérdezték, hogy miért nevezte unalmasnak Tupacet

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Előkerült egy videó, amin a Lil Xan egy pisztolyt vesz elő, miközben egy Los Angeles-i benzinkúton vitatkozik valakivel. A videó készítője azért kérdezte fel a 22 éves rappert, mert az tavaly azzal sokkolta a hiphop világát, hogy egy interjúban unalmasnak nevezte Tupacet.

A videón csak annyit látni, hogy párszor ribancnak nevezik egymást, de a videós a hangjából nem úgy tűnik, mintha különösebben megijedt volna a fegyvert lóbáló Lil Xantől.  

A balhé után Lil Xan az Instagramon vágott vissza azoknak az öregeknek, akik még mindig „erről a Tupac szarról” beszélnek.

Lil Xan egyébként generációja egyik legbelemenősebb előadójának számít: tavaly októberben például azért kellett kórházba szállítani, mert túl sok csípős Cheetost evett.  (TMZ)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.