Lil Xan fegyvert rántott, amikor felkérdezték, hogy miért nevezte unalmasnak Tupacet

Előkerült egy videó, amin a Lil Xan egy pisztolyt vesz elő, miközben egy Los Angeles-i benzinkúton vitatkozik valakivel. A videó készítője azért kérdezte fel a 22 éves rappert, mert az tavaly azzal sokkolta a hiphop világát, hogy egy interjúban unalmasnak nevezte Tupacet.

A videón csak annyit látni, hogy párszor ribancnak nevezik egymást, de a videós a hangjából nem úgy tűnik, mintha különösebben megijedt volna a fegyvert lóbáló Lil Xantől.  

A balhé után Lil Xan az Instagramon vágott vissza azoknak az öregeknek, akik még mindig „erről a Tupac szarról” beszélnek.

Lil Xan egyébként generációja egyik legbelemenősebb előadójának számít: tavaly októberben például azért kellett kórházba szállítani, mert túl sok csípős Cheetost evett.  (TMZ)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.