Lil Xan fegyvert rántott, amikor felkérdezték, hogy miért nevezte unalmasnak Tupacet

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Előkerült egy videó, amin a Lil Xan egy pisztolyt vesz elő, miközben egy Los Angeles-i benzinkúton vitatkozik valakivel. A videó készítője azért kérdezte fel a 22 éves rappert, mert az tavaly azzal sokkolta a hiphop világát, hogy egy interjúban unalmasnak nevezte Tupacet.

A videón csak annyit látni, hogy párszor ribancnak nevezik egymást, de a videós a hangjából nem úgy tűnik, mintha különösebben megijedt volna a fegyvert lóbáló Lil Xantől.  

A balhé után Lil Xan az Instagramon vágott vissza azoknak az öregeknek, akik még mindig „erről a Tupac szarról” beszélnek.

Lil Xan egyébként generációja egyik legbelemenősebb előadójának számít: tavaly októberben például azért kellett kórházba szállítani, mert túl sok csípős Cheetost evett.  (TMZ)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 10,6 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.