Lil Xan fegyvert rántott, amikor felkérdezték, hogy miért nevezte unalmasnak Tupacet

Előkerült egy videó, amin a Lil Xan egy pisztolyt vesz elő, miközben egy Los Angeles-i benzinkúton vitatkozik valakivel. A videó készítője azért kérdezte fel a 22 éves rappert, mert az tavaly azzal sokkolta a hiphop világát, hogy egy interjúban unalmasnak nevezte Tupacet.

A videón csak annyit látni, hogy párszor ribancnak nevezik egymást, de a videós a hangjából nem úgy tűnik, mintha különösebben megijedt volna a fegyvert lóbáló Lil Xantől.  

A balhé után Lil Xan az Instagramon vágott vissza azoknak az öregeknek, akik még mindig „erről a Tupac szarról” beszélnek.

Lil Xan egyébként generációja egyik legbelemenősebb előadójának számít: tavaly októberben például azért kellett kórházba szállítani, mert túl sok csípős Cheetost evett.  (TMZ)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.