Lemeszelte a traffipax, miközben száguldva menekült Békés megyéből egy kórházból lopott autóval

Vasárnap reggel 9 óra 15 perc körül egy szülő a kisfiával rohant be a gyulai kórházba, és sietségében a gyújtáskapcsolóban hagyta az indítókulcsot, amikor leparkolt a kórház udvarában. Mindezt látta a 33 éves battonyai F. Roland, aki ezután másfél-kétórás órás ámokfutásba kezdett.

  • Beszállt az őrizetlenül hagyott kocsiba és elindult vele.
  • Elmondása szerint nem volt konkrét úticélja, csak el akarta hagyni Békés megyét.
  • Az autó tulajdonosa egy óra múlva vette észre, hogy a parkolóból eltűnt a kocsija és hívta a rendőrséget. A békési rendőrök azonnal kiadták az autó körözését.
  • A rendszer rögtön találatot jelzett. F. Roland ugyanis a 44-es számú főúton jelentősen túllépte a megengedett sebességhatárt és lefényképezte a traffipax.
  • A központban dolgozó rendőrök értesítették a szomszédos megyékben lévő kollégáikat és megadták a kocsi rendszámát.
  • Nem sokkal később, 11 óra 40 perckor a Bács-Kiskun megyei rendőrök jelezték, hogy a keresett kocsit megtalálták egy kecskeméti benzinkúton, az autót vezető férfit pedig intézkedés alá vonták és elfogták.

Mivel Kecskemét Gyulától kb. kétórás távolságra van a 44-es főúton, ezért Roland valószínűleg tényleg nem nagyon tett mást, mint hogy tövig nyomta a gázpedált, aztán megállt tankolni, és rögtön le is bukott.

Az autó tulajdonosa visszakapta a kocsiját, F. Roland ellen pedig a Gyulai Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. (Police.hu)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.