Támogasd most a 444-et, és egy különleges vacsorán köszönjük meg!

szolgálati közlemény
2019 június 11., 17:01

2018-ban kiadtuk a 444 jó hely Budapesten kalauzt, ami hatalmas siker lett. Mellé pedig különleges vacsorákat szerveztünk, ahol a 444 szerzői személyesen is megköszönhették olvasóinknak a nagylelkű támogatást. Több mint 120-an választották a kiemelt támogatói csomagokat, és nekik köszönhetően ilyen jó hangulatú vacsorák kerekedtek:

link Forrás

Talán értesültél róla, hogy idén is szeretnénk kiadni egy könyvet: ez lesz a 444 jó hely Magyarországon kalauz, amiben minden benne lesz, amit ebben az országban érdemes csinálni. 4440 forintba kerül, és ahhoz, hogy tényleg elkészüljön, július 3-ig legalább 2000 olvasónknak kell megrendelnie.

De idén is van egy különleges előfizetői csomagunk azoknak, akik nemcsak a 444 jó hely Magyarországont szeretnék kézhez kapni, hanem ezen túl is támogatnák a 444-et.

50 000 forintért


részt vehetsz egy különleges vacsorán, ahol a 444 szerzői személyesen is köszönetet mondanak neked a nagylelkűségért, és hogy így támogatod a munkánkat, és az egyre nehezebb helyzetben lévő szabad magyar sajtó ügyét. Valamint közösen eszünk és iszunk egy nagyon jót. 

A vacsora pontos részleteit a résztvevőkkel fogjuk egyeztetni, de ami biztos:

  • Szeptemberben lesz.
  • Egy jó budapesti étteremben.
  • Több időpont közül választhatsz majd, hogy valamelyik mindenképpen megfeleljen neked.
  • Egy vacsorán legfeljebb 15 támogatónk vehet részt, mert a nagy tömeget nyilván senki sem szereti.
  • Meg fogjuk kérdezni, hogy ki a kedvenc 444-es szerződ, és mindent el fogunk követni, hogy pont ő is ott legyen azon a vacsorán, amire te mész, de ezt nem tudjuk száz százalékra megígérni.

Itt tudsz előfizetni. Vagy támogatni. Ahogy tetszik. De mindenképpen csak július 3-ig.

És őszintén nagyon-nagyon köszönjük.