Egy második kerületi önkormányzati képviselő feljelentette Nikola Gruevszkit

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Szabálysértési eljárást kezdeménezett Örsi Gergely, a Szövetség a II. kerületért önkormányzati képviselője Nikola Gruevszki, a korrupció miatt börtönre ítélt, Magyarországon menedékjogot kapott macedón exminiszterelnök ellen.

Gruevszki a múlt héten a szerkesztőségünk szomszédjában a magyar kormány egyik tagjával, Joó Istvánnal, a külgazdasági és külügyminisztérium export növeléséért felelős helyettes államtitkárával találkozott. Az erről készült videónkon látszik, hogy a Gruevszkire járó motorral. tilosban, a Margit körút járdáját szinte teljes szélességben elállva várakozó gépjárműre.

"A fél éve Magyarországra szökött Gruevszki azt hiszi, neki mindent szabad, hogy semminek nincs következménye. Ebben téved. Nem szabad például balesetveszélyesen a járdára parkolni a II. kerületben sem" - írta Facebook-posztjában Örsi, ahol jelezte, hogy szabálysértési eljárást kezdeményez az ügyben.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.