Bigének tavaly ősszel üzenték meg: vagy lelép, vagy börtönbe megy

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

„A cél egyértelműen én vagyok" - mondta a Klubrádiónak Bige László az őt és érdekeltségeit ért támadássorozatról. Szolnoki műtrágyagyárát tavaly rohanták le a hatóság emberei, május végén, miután kihallgatták, a nyomozók 72 órára bent tartották, majd a Katasztrófavédelem felfüggesztette az üzem működési engedélyét. Az ország ötödik leggazdagabb embere nem nevezte meg azt vagy azokat, akik szerinte az „oligarchikus maffiatámadás" mögött állnak. Elmondása szerint tavaly ősszel két barátján keresztül üzenték meg neki, hogy

„szabadon elhagyhatja az országot, de ha nem teszi, akkor börtönbe fog kerülni"

Hozzátette: esze ágában sincs megijedni, mert 

„ez egy jogállamban nem működik. Bízok a jogállamiságban Magyarországon”.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.