Pécsen saját listát állít az LMP

politika
2019 június 13., 11:56
comments 240

A Szabad Pécs szerint a városban nem vesz részt az ellenzéki összefogásban, és saját képviselőjelölteket indít az LMP. A párt közleménye szerint

a baloldal tette lehetetlenné a teljes ellenzéki együttműködést

és ők a közös ellenzéki jelöltet, Péterffy Attilát nem támogatják a polgármesterségre, többek között azért, mert korábban a helyi hőerőmű vezetője volt. Az nem teljesen egyértelmű, hogy az LMP-nek lesz-e önálló polgármesterjelöltje Pécsen, vagy csak a helyi képviselői posztokra indítanak saját embereket.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.