Szerinted mi a jó hely a Dél-Dunántúlon?

szolgálati közlemény
2019 június 14., 06:51

Rendeld meg a
444 jó helyMagyarországon
kalauzt július 3-ig, és fedezd fel velünk az országot!

Tavaly kiadtuk a nagy sikerű 444 jó hely Budapesten kalauzt, idén pedig még nagyobb fába vágjuk a fejszénket: jön a 444 jó hely Magyarországon. Ha július 3-ig legalább 2000-en megrendelik, házhoz is szállítjuk a könyvet, amiből kiderül, hogy mik a legjobb helyek ebben az országban, a kulcsos házaktól a kastélyszállókig, a strandoktól a túraútvonalakig. 

A 444 jó hely Magyarországont 8 fejezetre osztottuk, 8 olyan régióval, amiket szerintünk praktikusan be lehet járni, Nyugat-Magyarországtól a Dél-Alföldig. 

Már jó ideje kutatjuk az ország legjobb helyeit, de egészen biztosak vagyunk abban, hogy olvasóink tudnak még nekünk újat mondani. Vegyük például a Dél-Dunántúlt, ami a mi könyvünkben nagyjából Tolna és Baranya megye, valamint Somogy a Balatontól kicsit távolabb eső része lesz:

Itt van Villány és Szekszárd, a Zselicség és az Ormánság, a Mecsek és a Somogyi-dombság, és persze mindenki kedvenc magyarországi nagyvárosa, Pécs. Na de szerinted mi az a jó hely a Dél-Dunántúlon, amit mindenképpen meg kellene vizsgálnunk személyesen is?

Egy hangulatos kocsma, amit csak a helyiek ismernek? A világ legnyugisabb faluja? Egy különlegesen kényelmes és kedves szálláshely? Vagy valami más? A 

jo@444.hu 

címen várjuk a tippjeidet. A levélírók közt 8 darabot sorsolunk ki a 444 jó hely Magyarországon könyvből. És előre is nagyon köszönjük a jobbnál jobb tippeket!

Rendeld meg a
444 jó helyMagyarországon
kalauzt július 3-ig, és fedezd fel velünk az országot!