Ki mondott keményebbet a héten, mint Kálmán Olga?

Azt sejteni lehetett, hogy a Gyurcsány Ferenc szószegése után a főpolgármesterjelölti versenybe beszálló Kálmán Olga új hangot fog hozni az előválasztási versenybe, hiszen Kálmán nem hímező-hámozó politikus, hanem frappánsan fogalmazó tévés. A sejtés szinte azonnal be is igazolódott, hiszen a DK jelöltje péntek este, a Gulyás Márton-féle Partizán Youtube-csatornán rendezett ellenzéki előválasztási vita közben azonnal elejtette a Hét Politikai Idézetét. 

Miután a moderátor Gulyás Márton szembesítette azzal, hogy korábban, még tévés műsorvezetőként problémásnak látta, hogy a Fidesz program nélkül megy neki egy választásnak, erre most jelöltként ugyanezt tesz, Kálmán Olga száraz iróniával űzött gúnyt azokból, akik bármiféle programot várnának el egy majdnem kétmilliós világváros irányítására bejelentkezőktől:

„Hirtelen majdnem 10 millió programolvasó országává váltunk. Nem baj, ha ekkora az igény, akkor lesz.”

10/10-es riposzt! Vajon mondott bárki hasonlóan keményet a héten? Ha eszedbe jut bármilyen, ehhez fogható idézet a hét terméséből, és van kedved játszani, keresd vissza, aztán küldd el nekem a szilyl KUKAC 444.hu címre IDÉZET subjecttel, ma este 8-ig. Akkor összesítem a mezőnyt és csinálok egy szavazógépet, hogy kiderülhessen, ezen a héten ki volt a legpengésebb szórakosgató.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.