Ki mondott keményebbet a héten, mint Kálmán Olga?

Több 444 videó?
Szeretném

Azt sejteni lehetett, hogy a Gyurcsány Ferenc szószegése után a főpolgármesterjelölti versenybe beszálló Kálmán Olga új hangot fog hozni az előválasztási versenybe, hiszen Kálmán nem hímező-hámozó politikus, hanem frappánsan fogalmazó tévés. A sejtés szinte azonnal be is igazolódott, hiszen a DK jelöltje péntek este, a Gulyás Márton-féle Partizán Youtube-csatornán rendezett ellenzéki előválasztási vita közben azonnal elejtette a Hét Politikai Idézetét. 

Miután a moderátor Gulyás Márton szembesítette azzal, hogy korábban, még tévés műsorvezetőként problémásnak látta, hogy a Fidesz program nélkül megy neki egy választásnak, erre most jelöltként ugyanezt tesz, Kálmán Olga száraz iróniával űzött gúnyt azokból, akik bármiféle programot várnának el egy majdnem kétmilliós világváros irányítására bejelentkezőktől:

„Hirtelen majdnem 10 millió programolvasó országává váltunk. Nem baj, ha ekkora az igény, akkor lesz.”

10/10-es riposzt! Vajon mondott bárki hasonlóan keményet a héten? Ha eszedbe jut bármilyen, ehhez fogható idézet a hét terméséből, és van kedved játszani, keresd vissza, aztán küldd el nekem a szilyl KUKAC 444.hu címre IDÉZET subjecttel, ma este 8-ig. Akkor összesítem a mezőnyt és csinálok egy szavazógépet, hogy kiderülhessen, ezen a héten ki volt a legpengésebb szórakosgató.