Dalok a Föld kivágott erdőinek dedikálva

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Nehezebben induló hétvégi délelőttökre kitalált sorozatunk ismét jelentkezik, ezúttal egy igazi konceptmixszel Zságer Balázs jóvoltából. 

Zságer öt évvel ezelőtt, egy évindító mixszel már szerepelt a sorozatunkban, most pedig az új Žagar-album, a hat évvel a legutóbbi lemezük után megjelenő, jóval pszichedelikusabb Woods, Spirits & Sorcery ihletadó forrásaiból állított össze egy válogatást. Minden továbbit a zenekar Facebook-oldalán lehet fellelni. Legközelebb élőben hétfőn a Müpában, szombaton pedig a Kolorádón játszanak majd. 

Kaptunk mellé egy rövid leírást is: 

„Ez a mix az új Zagar album készülése alatti inspirációim gyűjteménye - számos műfaj, hangulat és tudatállapot fellelhető benne. A mixet a Föld kivágott erdőinek szeretném dedikálni.”

A lemezen szereplő Mind Awake Body Asleep című számhoz most jött ki egy 360-as videó is, Korai Zsolt munkájaként: 

Sorozatunknak ez már sokadik része volt, a korábbiakat itt lehet meghallgatni. A címlapkép Bodnár Dávid munkája. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó