Dalok a Föld kivágott erdőinek dedikálva

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Nehezebben induló hétvégi délelőttökre kitalált sorozatunk ismét jelentkezik, ezúttal egy igazi konceptmixszel Zságer Balázs jóvoltából. 

Zságer öt évvel ezelőtt, egy évindító mixszel már szerepelt a sorozatunkban, most pedig az új Žagar-album, a hat évvel a legutóbbi lemezük után megjelenő, jóval pszichedelikusabb Woods, Spirits & Sorcery ihletadó forrásaiból állított össze egy válogatást. Minden továbbit a zenekar Facebook-oldalán lehet fellelni. Legközelebb élőben hétfőn a Müpában, szombaton pedig a Kolorádón játszanak majd. 

Kaptunk mellé egy rövid leírást is: 

„Ez a mix az új Zagar album készülése alatti inspirációim gyűjteménye - számos műfaj, hangulat és tudatállapot fellelhető benne. A mixet a Föld kivágott erdőinek szeretném dedikálni.”

A lemezen szereplő Mind Awake Body Asleep című számhoz most jött ki egy 360-as videó is, Korai Zsolt munkájaként: 

Sorozatunknak ez már sokadik része volt, a korábbiakat itt lehet meghallgatni. A címlapkép Bodnár Dávid munkája. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,45 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Kapcsolódó