Egy iraki nő a gyereke útlevelével akarta ismerőse 11 éves kisfiát Németországba csempészni

Az Repülőtéri Rendőr Igazgatóság munkatársai elfogtak egy iraki nőt, aki saját gyermeke útlevelével akarta ismerőse fiát Németországba csempészni - közölte a rendőrség. Az eset szombaton délután történt, amikor az érkező athéni járatról az 52 éves iraki nő belépésre jelentkezett egy 11 éves kisfiúval a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren

Az okmányokat vizsgáló rendőr azonban megállapította, hogy a gyerek útlevélben szereplő arckép nem azonos az utazó gyermekével. Ekkor derült ki, hogy a nő a saját gyermekének útlevelével akarta ismerőse fiát Németországba csempészni.

A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság munkatársai az iraki nőt elfogták és vele szemben embercsempészés bűntett, valamint közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást. A gyanúsítottat őrizetbe vették és gondoskodtak a kiskorú megfelelő elhelyezéséről. (Police.hu)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.