Megszökött egy rab egy budapesti kórházból

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Nagy erőkkel keresik azt a 20 éves női rabot, aki hétfőn szökött meg egy budapesti kórházból, írja az MTI. A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának tájékoztatása szerint a fogvatartott orvosi ellátását - tekintettel egészségügyi állapotára - egy külső kórházban, külső őrzéssel biztosították. Hogy pontosan hogyan lépett meg a nő, nem tudni, de az eset miatt belső vizsgálatot indítottak. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.