OJ Simpson elérkezettnek látta az időt, hogy a Twitteren „tisztázzon néhány dolgot”

külföld
2019 június 17., 08:03
comments 59

OJ Simpson Twitter-oldalt indított - legalábbis a jelek szerint tényleg ő az, még ha a Twitter egyelőre nem is hitelesítette.

Az oldal éppen néhány nappal Simpson volt felesége, Nicole Brown Simpson és barátja, Ron Goldman meggyilkolásának 25. évfordulója után indult.

link Forrás

Az egyik videóposztban Simpson (aki a gyilkosságok gyanúsítottja volt, de a kilencvenes évek ikonikus perének végén felmentették) arról beszél, hogy ki akar egyenlíteni néhány dolgot.

Az Associated Press hírügynökség beszélt Simpsonnal, aki telefonon, golfozás közben azt mondta, Twittere „jó móka lesz”, és hozzátette:

Vannak dolgok, amiket tisztáznom kell.

A most 71 éves Simpson kerülte a nyilvánosságot, mióta 2017 októberben kiengedték a börtönből, ahova egy Las Vegas-i rablás miatt került. 

Az áldozatok rokonai szerint undorító, hogy Simpson ilyen jó körülmények között élhet. Bár egy másik perben 33,5 millió dolláros kártérítésre ítélték, ennek nagy részét nem fizette ki. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.