OJ Simpson elérkezettnek látta az időt, hogy a Twitteren „tisztázzon néhány dolgot”

OJ Simpson Twitter-oldalt indított - legalábbis a jelek szerint tényleg ő az, még ha a Twitter egyelőre nem is hitelesítette.

Az oldal éppen néhány nappal Simpson volt felesége, Nicole Brown Simpson és barátja, Ron Goldman meggyilkolásának 25. évfordulója után indult.

Az egyik videóposztban Simpson (aki a gyilkosságok gyanúsítottja volt, de a kilencvenes évek ikonikus perének végén felmentették) arról beszél, hogy ki akar egyenlíteni néhány dolgot.

Az Associated Press hírügynökség beszélt Simpsonnal, aki telefonon, golfozás közben azt mondta, Twittere „jó móka lesz”, és hozzátette:

Vannak dolgok, amiket tisztáznom kell.

A most 71 éves Simpson kerülte a nyilvánosságot, mióta 2017 októberben kiengedték a börtönből, ahova egy Las Vegas-i rablás miatt került. 

Az áldozatok rokonai szerint undorító, hogy Simpson ilyen jó körülmények között élhet. Bár egy másik perben 33,5 millió dolláros kártérítésre ítélték, ennek nagy részét nem fizette ki. (Guardian)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.