Vasárnap este már tévében is lehet nézni az ellenzéki főpolgármester-jelöltek vitáját

Az ATV közleményben jelentette be, hogy vasárnap este 20.25-től élőben közvetítik majd az előválasztáson induló főpolgármester-jelöltek, azaz Kálmán Olga, Karácsony Gergely és Kerpel- Fronius Gábor vitáját.

A beharangozó szerint az ellenzéki jelöltek a programjuk bemutatása után több témában vitáznak egymással. Többek között szó lesz a fővárosi közlekedésről, a lakhatásról, a biztonságról és az élhetőségről.

Az első jelölti vita már lezajlott, ezt Gulyás Mártonék szervezték, és ők Facebookon közvetítették is, írtunk is róla. A második vita kedd este lesz az Átrium Színházban, ezt sem közvetíti majd tévé, de az előválasztás szervező aHang tervezi élőben adni az interneten. 

Az előválasztás csütörtökön kezdődik, és jövő szerdáig, június 26-ig tart majd. 

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.