Vasárnap este már tévében is lehet nézni az ellenzéki főpolgármester-jelöltek vitáját

Az ATV közleményben jelentette be, hogy vasárnap este 20.25-től élőben közvetítik majd az előválasztáson induló főpolgármester-jelöltek, azaz Kálmán Olga, Karácsony Gergely és Kerpel- Fronius Gábor vitáját.

A beharangozó szerint az ellenzéki jelöltek a programjuk bemutatása után több témában vitáznak egymással. Többek között szó lesz a fővárosi közlekedésről, a lakhatásról, a biztonságról és az élhetőségről.

Az első jelölti vita már lezajlott, ezt Gulyás Mártonék szervezték, és ők Facebookon közvetítették is, írtunk is róla. A második vita kedd este lesz az Átrium Színházban, ezt sem közvetíti majd tévé, de az előválasztás szervező aHang tervezi élőben adni az interneten. 

Az előválasztás csütörtökön kezdődik, és jövő szerdáig, június 26-ig tart majd. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.