Halálos baleset volt az MO-son, egy osztrák Mercedes rohant bele egy álló szlovák teherautóba, aztán nekiütközött egy német autó utasainak

Halálos baleset történt kedd este az M0-s autópályán Érdnél, az M7-es autópálya felől az M5-ös irányába haladó oldalon, ahol egy, a leállósávon tartózkodó férfit ütöttek el. A rendőrség késő esti tájékoztatása szerint a balesetnek további három sérültje is van. 

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu honlapon azt közölte, hogy a helyszíni szemle adatai alapján egy német rendszámú VW Golf műszaki hiba miatt a leállósávban állt. Tőle mintegy 150 méterrel hátrébb a középső sávban szintén műszaki hiba miatt állt egy szlovák teherautó, aminek hátulról nekiütközött egy másik, osztrák felségjelzésű Mercedes személyautó. 

Az ütköző Mercedes nekisodródott a leállósávban álló gépkocsinak is, amelynek német utasai az autó mellett álltak. Egyiküket elsodorta, a német férfi a helyszínen életét vesztette, a másik férfi nem sérült meg. 

Fotó: police.hu

A két járművel is karambolozó Mercedes egy fának csapódva állt meg, hárman utaztak benne, mindegyikük megsérült. (MTI)  

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.