Elvonással küzdött, megfojtotta a húgát a biatorbágyi fiú

Letartóztatta a Budakörnyéki Járásbíróság azt a 21 éves biatorbágyi fiút, aki hétfőn ölte meg húgát otthonukban. A törvényszék tájékoztatása szerint a kábítószerfüggő fiatal olyan erős elvonással küzd, hogy a Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetbe került. 

A gyilkosság napján is elvonása volt, írják. Hétfő délelőtt annyira összeszólalkozott testvérével, hogy puszta kézzel addig szorította a lány nyakát, hogy eszméletét vesztette. Ezután a fürdőszobába húzta, és egy késsel nyakon szúrta.  

Miután édesanyjuk nem érte el lányát, hazament, de a fiú nem engedte be a házba. Ismerőse segítségével sikerült felfeszíteni az ajtót. Mikor meglátta a fürdőben a holttestet, a fiú mögé lépett, fojtogatni kezdte, majd  felkapott egy kézisúlyzót amivel fejbe akarta ütni anyját. Ekkor lépett a lakásba az anya ismerőse, kezében a pajszerrel és rákiabált a fiatalra. Az megijedt és elrohant. 

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.