Gyurcsány „pokolian jót” beszélgetett Karácsony Gergellyel

Találkozott személyesen a napokban Karácsony Gergellyel, és „pokolian jót beszélgettek” - erősítette meg a „városi pletykákat” az ATV-ben Gyurcsány Ferenc

Elmondása szerint a beszélgetésen újra megegyeztek, hogy bárki nyer az előválasztáson, a többiek mögé állnak, és támogatni fogják. Ugyanerről állapodott meg Molnár Zsolttal, az MSZP budapesti elnökével is.

„Nagyon rendes fickó a Karácsony Gergely”- mondta Gyurcsány a politikusról, akit nemrég még egyértelműen támogatott főpolgármester-jelöltként, majd a DK váratlanul csatába küldte ellene Kálmán Olgát.

A beszélgetésben felmerült a 444 Dobrev Klára-interjúja is. Gyurcsány szerint szerint sem lehet kizárni, hogy 2022-ben a felesége lesz a párt miniszterelnök-jelöltje, de igazán csak most fog eldőlni, Dobrev Klára mennyire alkalmas erre.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.