Két új igazolással, az utánpótlásból felhozott játékos nélkül kezdte meg a felkészülést a felcsúti Puskás Akadémia

Hétfőn kezdte meg a felkészülést a felcsúti Puskás Akadémia a következő szezonra, a munkát új vezetőedző, Hornyák Zsolt vezeti. A felvidéki tréner csütörtökön mutatkozott be a sajtónak, és elárulta, hogy az a cél, hogy a bajnokságban az első ötbe, a Magyar Kupában pedig döntőbe jussanak.

Az akadémiából felhozott fiatal játékos nem került a keretbe, két új igazolás viszont igen: Erdélyből Fülöp Lóránd és a cseh David Vanecek. Hornyák az MTI beszámolója szerint az újságírókkal megosztotta, hogy

  • "szeretné stabilizálni a csapat játékát, amelynek alapja a jó és veszélyes támadójáték lesz,"
  • de a "védekezést is legalább annyira fontosnak tartja."

Kijelentette: 

a "közönségnek tetsző, szép futballt" tartja elsődlegesnek. "Igyekeznek az ellenfelet már a saját térfelén letámadni és mielőbb visszaszerezni az elvesztett labdát."

A hétfő óta tréningek után Hornyák úgy látja, hogy "gyorsítani és egyszerűsíteni kell majd a játékukat."

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.