Két új igazolással, az utánpótlásból felhozott játékos nélkül kezdte meg a felkészülést a felcsúti Puskás Akadémia

sport
2019 június 20., 12:16
comments 115

Hétfőn kezdte meg a felkészülést a felcsúti Puskás Akadémia a következő szezonra, a munkát új vezetőedző, Hornyák Zsolt vezeti. A felvidéki tréner csütörtökön mutatkozott be a sajtónak, és elárulta, hogy az a cél, hogy a bajnokságban az első ötbe, a Magyar Kupában pedig döntőbe jussanak.

Az akadémiából felhozott fiatal játékos nem került a keretbe, két új igazolás viszont igen: Erdélyből Fülöp Lóránd és a cseh David Vanecek. Hornyák az MTI beszámolója szerint az újságírókkal megosztotta, hogy

  • "szeretné stabilizálni a csapat játékát, amelynek alapja a jó és veszélyes támadójáték lesz,"
  • de a "védekezést is legalább annyira fontosnak tartja."

Kijelentette: 

a "közönségnek tetsző, szép futballt" tartja elsődlegesnek. "Igyekeznek az ellenfelet már a saját térfelén letámadni és mielőbb visszaszerezni az elvesztett labdát."

A hétfő óta tréningek után Hornyák úgy látja, hogy "gyorsítani és egyszerűsíteni kell majd a játékukat."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.