Két új igazolással, az utánpótlásból felhozott játékos nélkül kezdte meg a felkészülést a felcsúti Puskás Akadémia

Hétfőn kezdte meg a felkészülést a felcsúti Puskás Akadémia a következő szezonra, a munkát új vezetőedző, Hornyák Zsolt vezeti. A felvidéki tréner csütörtökön mutatkozott be a sajtónak, és elárulta, hogy az a cél, hogy a bajnokságban az első ötbe, a Magyar Kupában pedig döntőbe jussanak.

Az akadémiából felhozott fiatal játékos nem került a keretbe, két új igazolás viszont igen: Erdélyből Fülöp Lóránd és a cseh David Vanecek. Hornyák az MTI beszámolója szerint az újságírókkal megosztotta, hogy

  • "szeretné stabilizálni a csapat játékát, amelynek alapja a jó és veszélyes támadójáték lesz,"
  • de a "védekezést is legalább annyira fontosnak tartja."

Kijelentette: 

a "közönségnek tetsző, szép futballt" tartja elsődlegesnek. "Igyekeznek az ellenfelet már a saját térfelén letámadni és mielőbb visszaszerezni az elvesztett labdát."

A hétfő óta tréningek után Hornyák úgy látja, hogy "gyorsítani és egyszerűsíteni kell majd a játékukat."

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.