Tények: Mától kaphatók a magyar sportszermárka termékei

2019 június 20., csütörtök 17:20
311

„Mától kapható egy magyar sportszergyártó cég többféle terméke a világ egyik vezető sportkereskedelmi-cégcsoportjánál, és annak 12 magyarországi üzletében. Ez a sportszerkereskedő azok közé tartozik, amely elkötelezett Magyarország mellett” –hangzott el a felkonf a Tények csütörtök esti adásában. Azaz mától kaphatók a 2Rule termékei az Intersport kínálatában. A Tv2 beszámolójában aztán szép lassan sorraveszik mik kerülnek a polcokra:

  • sporttáska,
  • sportcipő,
  • focilabda,
  • baseball sapka,
  • és különféle sportmezek.

A 2rule-t készítő cég vezetője szerint 2018 a piacra lépés éve volt, 2019-ben pedig azt szeretnék elérni, hogy nemcsak a sportklubok, hanem a vásárlók körében is ismertek és keresettek legyenek a termékeik. 

„A 2rule az egy olyan ősi hagyományos magyar név, ami nagyon jól szimbolizálja azt, hogy ez egy hazai termék”

– mondta Bendikt Bernadett. 

A vásárlók elérése a 2rule legnagyobb kihívása: bár három élvonalbeli magyar klubnak is Mészáros Lőrinc márkája szállította a szerelését, a mezeket a szezon végéig sehol sem lehetett megvenni. Úgy tűnik hiába a sajtótájékoztató, és a Tények örömteli beszámolója, az Index megpróbált beszerezni egy eredeti 2rule mezt, de nem járt sikerrel. 

Még a központi üzletben sem érkezett a 2Rule csapatoknak tervezett kollekciójából. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt