Tények: Mától kaphatók a magyar sportszermárka termékei

media
2019 június 20., 17:20

„Mától kapható egy magyar sportszergyártó cég többféle terméke a világ egyik vezető sportkereskedelmi-cégcsoportjánál, és annak 12 magyarországi üzletében. Ez a sportszerkereskedő azok közé tartozik, amely elkötelezett Magyarország mellett” –hangzott el a felkonf a Tények csütörtök esti adásában. Azaz mától kaphatók a 2Rule termékei az Intersport kínálatában. A Tv2 beszámolójában aztán szép lassan sorraveszik mik kerülnek a polcokra:

  • sporttáska,
  • sportcipő,
  • focilabda,
  • baseball sapka,
  • és különféle sportmezek.

A 2rule-t készítő cég vezetője szerint 2018 a piacra lépés éve volt, 2019-ben pedig azt szeretnék elérni, hogy nemcsak a sportklubok, hanem a vásárlók körében is ismertek és keresettek legyenek a termékeik. 

„A 2rule az egy olyan ősi hagyományos magyar név, ami nagyon jól szimbolizálja azt, hogy ez egy hazai termék”

– mondta Bendikt Bernadett. 

link Forrás

A vásárlók elérése a 2rule legnagyobb kihívása: bár három élvonalbeli magyar klubnak is Mészáros Lőrinc márkája szállította a szerelését, a mezeket a szezon végéig sehol sem lehetett megvenni. Úgy tűnik hiába a sajtótájékoztató, és a Tények örömteli beszámolója, az Index megpróbált beszerezni egy eredeti 2rule mezt, de nem járt sikerrel. 

Még a központi üzletben sem érkezett a 2Rule csapatoknak tervezett kollekciójából. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.