Péntek: Zápor, zivatar, felhőszakadás, jégeső, egy kevés napsütés

időjárás
2019 június 21., 04:04
comments 120

Itt a péntek, és lesz minden, ami volt eddig is! Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint erőteljes gomolyfelhő-képződésre számíthatunk, amely mellett a nyugati területeken várható több, másutt pedig valamivel kevesebb napsütés.

Többfelé alakulhat ki zápor, zivatar felhőszakadással, jégesővel kísérve.

Többnyire mérsékelt lesz a légmozgás, de zivatarok környezetében előfordulhatnak erős, viharos széllökések. A legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 31 fok között valószínű. Késő estére 17 és 24 fok közé csökken a hőmérséklet.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt