Czeglédy Csaba nélkül kezdődik a Czeglédy-ügy tárgyalása

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Czeglédy Csaba nélkül kezdik tárgyalni a Humán Operator Zrt.-hez kapcsolódó feltételezett bűnszervezet perét a Szegedi Törvényszéken, írja a HVG. A céget vezető Czeglédy is gyanúsított volt, de a Demokratikus Koalíció EP-képviselőjelöltjeként mentességet kapott, a bíróság értelmezése szerint így az eljárást is meg kellett szüntetni ellene.

Az ügyészség ugyan fellebbezett ez ellen a döntés ellen, de a bírósági tárgyalás így is Czeglédy nélkül kezdődött, ő nincs a vádlottak között. Az ügyészség amúgy azzal gyanúsítja a diákmunkaközvetítő-céget, hogy az áfafizetési kötelezettsége csökkentése, valamint a diákmunkához kapcsolódó más közterhek, így a személyi jövedelemadó megfizetésének elkerülése érdekében számlázó hálózatot működtetett, ezzel 2011 óta 6,215 milliárd forint vagyoni hátrányt okozott a költségvetésnek. (Via HVG)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.