Czeglédy Csaba nélkül kezdődik a Czeglédy-ügy tárgyalása

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Czeglédy Csaba nélkül kezdik tárgyalni a Humán Operator Zrt.-hez kapcsolódó feltételezett bűnszervezet perét a Szegedi Törvényszéken, írja a HVG. A céget vezető Czeglédy is gyanúsított volt, de a Demokratikus Koalíció EP-képviselőjelöltjeként mentességet kapott, a bíróság értelmezése szerint így az eljárást is meg kellett szüntetni ellene.

Az ügyészség ugyan fellebbezett ez ellen a döntés ellen, de a bírósági tárgyalás így is Czeglédy nélkül kezdődött, ő nincs a vádlottak között. Az ügyészség amúgy azzal gyanúsítja a diákmunkaközvetítő-céget, hogy az áfafizetési kötelezettsége csökkentése, valamint a diákmunkához kapcsolódó más közterhek, így a személyi jövedelemadó megfizetésének elkerülése érdekében számlázó hálózatot működtetett, ezzel 2011 óta 6,215 milliárd forint vagyoni hátrányt okozott a költségvetésnek. (Via HVG)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,45 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.