Czeglédy Csaba nélkül kezdődik a Czeglédy-ügy tárgyalása

Czeglédy Csaba nélkül kezdik tárgyalni a Humán Operator Zrt.-hez kapcsolódó feltételezett bűnszervezet perét a Szegedi Törvényszéken, írja a HVG. A céget vezető Czeglédy is gyanúsított volt, de a Demokratikus Koalíció EP-képviselőjelöltjeként mentességet kapott, a bíróság értelmezése szerint így az eljárást is meg kellett szüntetni ellene.

Az ügyészség ugyan fellebbezett ez ellen a döntés ellen, de a bírósági tárgyalás így is Czeglédy nélkül kezdődött, ő nincs a vádlottak között. Az ügyészség amúgy azzal gyanúsítja a diákmunkaközvetítő-céget, hogy az áfafizetési kötelezettsége csökkentése, valamint a diákmunkához kapcsolódó más közterhek, így a személyi jövedelemadó megfizetésének elkerülése érdekében számlázó hálózatot működtetett, ezzel 2011 óta 6,215 milliárd forint vagyoni hátrányt okozott a költségvetésnek. (Via HVG)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.