Süteményosztó Kocsis Máté szerint az étel nem játék

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Napirend előtti felszólalásában reagált a jobbikos Jakab Péter múlt heti akciójára Kocsis Máté. Az ellenzéki képviselő akkor egy szatyor száraztésztát ajándékozott Orbán Viktor miniszterelnöknek.

"Engem a szüleim úgy neveltek, hogy az étel nem játék. Nem szoktuk dobálni. Nem szoktuk mások kigúnyolásának a tárgyává tenni. Nem szoktuk mások megbántásának a tárgyává tenni, és nem szoktuk politikai performanszok szimbolúmává tenni,"

mondta hétfőn a Fidesz frakcióvezetője.

Hogy mennyire igazat mondott Kocsis, arra itt egy példa: 2013-ban a Fidesz Lendvay utcai székházánál tüntető diákokhoz ment ki Selmeczi Gabriellával,

kezükben egy-egy tál süteménnyel.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.