Orbán Viktor kapott egy szatyor száraztésztát

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Jobbik frakcióvezetője a miniszterelnökhöz intézett azonnali kérdésében arról beszélt, hogy a Fidesz nem azért nyerte meg a választásokat, mert annyira jól kormányoznak, hanem a kezükben van a média, az Állami Számvevőszék, „és a kezükben van egy szatyor száraztészta, amivel meg megvásárolják a legszegényebbek szavazatait”.  

Jakab Péternek kéznél is egy szatyor száraztészta, amit át is adott Orbán Viktornak, mert szerinte ennyit ér neki az ország. A szatyrot később Kocsis Máté átdta az egyik parlamenti őrnek. 

Minderre Orbán Viktor azzal reagált, hogy a Jobbik törpepárttá változott, és olyan, mint a Gyalog Galoppban a fekete lovag, aki folyton fogadkozik a harc folytatásáról. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.