Orbán Viktor kapott egy szatyor száraztésztát

A Jobbik frakcióvezetője a miniszterelnökhöz intézett azonnali kérdésében arról beszélt, hogy a Fidesz nem azért nyerte meg a választásokat, mert annyira jól kormányoznak, hanem a kezükben van a média, az Állami Számvevőszék, „és a kezükben van egy szatyor száraztészta, amivel meg megvásárolják a legszegényebbek szavazatait”.  

Jakab Péternek kéznél is egy szatyor száraztészta, amit át is adott Orbán Viktornak, mert szerinte ennyit ér neki az ország. A szatyrot később Kocsis Máté átdta az egyik parlamenti őrnek. 

Minderre Orbán Viktor azzal reagált, hogy a Jobbik törpepárttá változott, és olyan, mint a Gyalog Galoppban a fekete lovag, aki folyton fogadkozik a harc folytatásáról. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.