Orbán Viktor kapott egy szatyor száraztésztát

gasztronómia
2019 június 17., 15:38

A Jobbik frakcióvezetője a miniszterelnökhöz intézett azonnali kérdésében arról beszélt, hogy a Fidesz nem azért nyerte meg a választásokat, mert annyira jól kormányoznak, hanem a kezükben van a média, az Állami Számvevőszék, „és a kezükben van egy szatyor száraztészta, amivel meg megvásárolják a legszegényebbek szavazatait”.

link Forrás

Jakab Péternek kéznél is egy szatyor száraztészta, amit át is adott Orbán Viktornak, mert szerinte ennyit ér neki az ország. A szatyrot később Kocsis Máté átdta az egyik parlamenti őrnek.

Minderre Orbán Viktor azzal reagált, hogy a Jobbik törpepárttá változott, és olyan, mint a Gyalog Galoppban a fekete lovag, aki folyton fogadkozik a harc folytatásáról.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.