Mészáros Lőrinc veje építi a tram-train szegedi szerelőcsarnokát

POLITIKA
2019 június 25., 08:21
comments 164

Mészáros Lőrinc vejének cége, a Homlok Építő nyerte a tram-train szerelvényeinek járműkarbantartó csarnokára kiírt 3,2 milliárdos közbeszerzést. A hvg.hu szerint a felcsúti csodamilliárdos rokona három évvel ezelőtt alapított vasútépítő céget, három év alatt több ezerseresére nőtt a vállalat árbevétele.

Homlok Zsolt
photo_camera Homlok Zsolt

A lap megemlíti, hogy Mészáros veje maga mögé még a Fidesz szegedi polgármester-jelöltjeként beharangozott Nemesi Pál cégét, a Ferroép Zrt-t is lenyomta. A Homlok Építő Zrt tulajdonosa egy vagyonkezelő cég, amelyben Homlok Zsolt és felesége, Homlok Mészáros Beatrix a tagok.

A Hódmezővásárhely és Szeged közé tervezett tram-train megvalósítását egyébként tavaly november óta Lázár János felügyeli.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.