Az év, az évtized, sőt talán az évszázad kátyúzását mutatták be az Erzsébet királyné útján

58 másodperc tökéletesség következik. A felvétel kedden készült Budapesten, Zuglóban, az Erzsébet királyné útján, ahol 2 munkás javított egy úthibát. De hogyan! Korunk mindent vivő kulcsszava a kézműves, hőseink azonban újító lábműves technológiával dolgozva simították el a kátyúzó anyagot. Abba ne hagyd a vége előtt, mert ott újabb poén következik!

Amit látunk, az egyébként az úgynevezett hidegaszfalttal történő útjavítás. Na jó, az igazából nem pont így néz ki a feltalálók elképzelése szerint. Ennek a korszerű, melegítést nem igénylő, ömlesztett formában, akár a szabadban is sokáig tárolható, a repedés betömése után hamar forgalommal terhelhető anyagnak ugyanis az a legfontosabb tulajdonsága, hogy a mechanikai hatás, vagyis az erős gépi döngölés hatására szilárdul meg rendesen. Pont ezért lehet sokáig tárolni eredeti formájában, ha ugyanis nem döngölik, akkor nem köt meg. 

Az eredeti videó posztolója szerint a lábműves javítás centikre kiáll a talajszintből.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.