Az év, az évtized, sőt talán az évszázad kátyúzását mutatták be az Erzsébet királyné útján

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

58 másodperc tökéletesség következik. A felvétel kedden készült Budapesten, Zuglóban, az Erzsébet királyné útján, ahol 2 munkás javított egy úthibát. De hogyan! Korunk mindent vivő kulcsszava a kézműves, hőseink azonban újító lábműves technológiával dolgozva simították el a kátyúzó anyagot. Abba ne hagyd a vége előtt, mert ott újabb poén következik!

Amit látunk, az egyébként az úgynevezett hidegaszfalttal történő útjavítás. Na jó, az igazából nem pont így néz ki a feltalálók elképzelése szerint. Ennek a korszerű, melegítést nem igénylő, ömlesztett formában, akár a szabadban is sokáig tárolható, a repedés betömése után hamar forgalommal terhelhető anyagnak ugyanis az a legfontosabb tulajdonsága, hogy a mechanikai hatás, vagyis az erős gépi döngölés hatására szilárdul meg rendesen. Pont ezért lehet sokáig tárolni eredeti formájában, ha ugyanis nem döngölik, akkor nem köt meg. 

Az eredeti videó posztolója szerint a lábműves javítás centikre kiáll a talajszintből.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,45 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.