Az év, az évtized, sőt talán az évszázad kátyúzását mutatták be az Erzsébet királyné útján

58 másodperc tökéletesség következik. A felvétel kedden készült Budapesten, Zuglóban, az Erzsébet királyné útján, ahol 2 munkás javított egy úthibát. De hogyan! Korunk mindent vivő kulcsszava a kézműves, hőseink azonban újító lábműves technológiával dolgozva simították el a kátyúzó anyagot. Abba ne hagyd a vége előtt, mert ott újabb poén következik!

Amit látunk, az egyébként az úgynevezett hidegaszfalttal történő útjavítás. Na jó, az igazából nem pont így néz ki a feltalálók elképzelése szerint. Ennek a korszerű, melegítést nem igénylő, ömlesztett formában, akár a szabadban is sokáig tárolható, a repedés betömése után hamar forgalommal terhelhető anyagnak ugyanis az a legfontosabb tulajdonsága, hogy a mechanikai hatás, vagyis az erős gépi döngölés hatására szilárdul meg rendesen. Pont ezért lehet sokáig tárolni eredeti formájában, ha ugyanis nem döngölik, akkor nem köt meg. 

Az eredeti videó posztolója szerint a lábműves javítás centikre kiáll a talajszintből.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.