Fertőzött víz folyik a 14 milliárdos sóstói stadion csapjaiból

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Rutinellenőrzés során derült ki, hogy erős antibiotikum-rezisztens baktérium lakik a Mol Vidi tavaly november átadott stadionjában, írja a Napi.hu. A 14 milliárdos sóstói stadionban jelenleg palackos vizet osztanak a játékosoknak és az ott dolgozóknak.

A lap megkeresésére az üzemeltető közölte: egyelőre nem tudják, vizsgálják, hogy hogyan került pseudomonas aeruginosa a hálózatba. A fertőtlenítést megkezdték, tették hozzá.

A Mol Vidi-nek így kapóra jön, hogy az UEFA engedett a montenegrói FK Zeta Golubovci, és vendégként kezdi a fehérvári együttes az Európa-liga selejtezőkörét. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.