Híd a munka világába: négy év nyomozás után még senkit sem hallgattak ki gyanúsítottként

bűnügy
2019 június 26., 10:11
comments 179

Nem töri össze magát a nyomozóhatóság, hogy végére járjon az Országos Roma Önkormányzat botrányos Híd a munka világa programjának, derült ki a legfőbb ügyésztől. A szocialista Mesterházy Attila érdeklődött, hogy hol tart az ügy, mire Polt Péter együttérzően közölte:

nem tud mit tenni.

Mivel négy évvel az ügy kirobbanása után még mindig nem történt gyanúsítotti kihallgatás, az ügyészség tétlenül szemléli a fideszes Farkas Flóriánt érintő ügyet. 

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma 2016-ban mondta fel a 1,6 miiliárdos programról kötött támogatási szerződést a Országos Roma Önkormányzattal. Az OLAF tavaly októberben küldte meg teljeskörű jelentését az ügyről. 

Lényegileg megállapították, hogy a Munkaerő-szervező Országos Foglalkoztatási Szövetkezet bejegyzésre került, de érdemben sosem működött. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt